THE SMART TRICK OF درباره ریزش مو THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of درباره ریزش مو That No One is Discussing

The smart Trick of درباره ریزش مو That No One is Discussing

Blog Article

چگونه متوجه می شوید که ریزش موی شما ارثی است یا ناشی از استرس یا بیماری است؟ جان کاهان، متخصص ترمیم مو در بورلی هیلز، کالیفرنیا، می گوید: ریزش موی ژنتیکی ، که به عنوان طاسی با الگوی ارثی نیز شناخته می شود، تقریباً  از خط رویش مو شروع شده  تا وسط سر ادامه دارد.

همانطور که گفته شد تنها فیناستراید و ماینوکسیدیل دارای اثر بخشی بسیار بالا در درمان ریزش موی ارثی هستند که حتما باید بصورت مداوم و مادام العمر مصرف شوند. اما برای تقویت و استحکام موها و حفظ موها از عوامل محیطی لازم است که علاوه بر مصرف ماینوکسیدیل و فیناستراید یا هر دوی آنها باهم از محصولات تقویت مو نیز استفاده شود.

در ادامه محصولات موثردر افزایش استحکام و رشد موها اشاره می کنیم:

استفاده از رژیم‌های غذایی با خاصیت ضدالتهابی. برخی از افراد ممکن است از قرص‌های روی یا بیوتین و همچنین مکمل‌های رشد مو هم برای درمان ریزش موی صورت خود استفاده کنند.

جهت آموزش و آشنایی کامل با انواع مزاج در طب سنتی و همچنین خوراکی های مفید و مضر برای هر نوع مزاج به مقاله ” آموزش تشخیص مزاج درباره ریزش مو توسط دکتر خیراندیش ” مراجعه کنید.

ماینوکسیدیل در ابتدای کف سر و موها را چرب می کند و در مواردی ممکن است ایجاد خارش و سوزش در کف سر کند.

در این روش هیچ مویی اضافه نمی شود و فقط نواحی طاس برداشته می شود که نمی تواند در حجم زیادی صورت گیرد.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

محسن محمدی گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۲۶ در ۷:۵۳ ب٫ظ سلام.وقت شما بخیر.من حدودا ۸ سال که ریزش ریش دارم هر بار میرم آمپول تریام هگزال تزریق میکنم بهتر میشه ولی دفعه بعد جاهای دیگه صورتم میریزه.بنظر شما مشکلم چیه؟ممنون میشم پاسخ بدید

مجله آسمان خطرات و عوارض مصرف ماینوکسیدیل +موارد منع مصرف آن

میکروبلیدینگ یا کاشت ابرو؟یکبار برای همیشه درست انتخاب کنید!

کم کاری و پرکاری تیروئید: تیروئید کم کار و پرکار به علت کاهش یا افزایش در تولید هورمون‌های تیروئید باعث ریزش موی هورمونی خواهند شد.

ریزش مو به دلیل هورمونی ناشی از عدم تعادل در هورمون‌ها است. به طور کلی برای ریزش مو هورمون تستوسترون، استروژن و هورمون تیروئید را می‌توان مقصر دانست اما باید شرایط کلی هورمون‌های دیگر و نیز ژنتیک فرد نیز توسط پزشک به طور دقیق مورد ارزیابی قرار گیرد.

اکثر مردان و زنان با افزایش سن متوجه ریزش تدریجی مو می شوند یا نازک شدن مو را تجربه می کنند.

Report this page